
1. Tænd ovnen på 200° varmluft. Skyl spinaten, og steg den let i olie på en pande, til den falder sammen. Afdryp den i en sigte. Riv parmesan fint. Rør det i ricottaen sammen med æg, muskatnød, salt og peber i en skål. Tilsæt spinat, og rør rundt. Læg spinatfyldet i en stribe på lasagnepladerne, og rul dem sammen til rør. Placér rørene i et ovnfast fad. Riv mozzarellaost over, og drys med salvieblade, salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter, til pastaen er mør, og osten er gylden. 2. RISTET SQUASHSALAT: Skyl og skær squash i skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp olie over, og krydr med salt og peber. Bag skiverne i ovnen i ca. 15 minutter sammen med cannellonifadet, til de er gyldne. Anret squashskiverne på et salatfad sammen med skyllet rucola. 3. SERVERING: Rist pinjekernerne på en tør pande. Høvl flager af parmesanen. Drys pinjekerner og parmesan over salaten, og servér sammen med cannelloni. Få indkøbslisten til hele ugen her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.