Der skal bruges hele tre forskellige oste til denne italienske ret, og hvis du spørger mig, er det en drøm for ethvert madøre! Her får du opskriften på cannelloni al forno med ristet squashsalat
25 min4 personer
Tid i alt 50 min
DET SKAL DU BRUGE
200 g frisk spinat
1 spsk. olivenolie til stegning
100 g parmesan
250 g ricotta
1 æg
1 tsk. friskrevet muskatnød
salt og friskkværnet peber
200 g friske lasagneplader
2 kugler frisk mozzarella, i alt ca. 250 g
1 lille håndfuld salvie
RISTET SQUASHSALAT
2 squash
1 spsk. olivenolie
salt og friskkværnet peber
50 g rucola
TIL SERVERING
30 g pinjekerner
50 g parmesan
Opskrift - sådan laver du cannelloni al forno med ristet squashsalat
1. Tænd ovnen på 200° varmluft. Skyl spinaten, og steg den let i olie på en pande, til den falder sammen. Afdryp den i en sigte. Riv parmesan fint. Rør det i ricottaen sammen med æg, muskatnød, salt og peber i en skål. Tilsæt spinat, og rør rundt. Læg spinatfyldet i en stribe på lasagnepladerne, og rul dem sammen til rør. Placér rørene i et ovnfast fad. Riv mozzarellaost over, og drys med salvieblade, salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter, til pastaen er mør, og osten er gylden. 2. RISTET SQUASHSALAT: Skyl og skær squash i skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp olie over, og krydr med salt og peber. Bag skiverne i ovnen i ca. 15 minutter sammen med cannellonifadet, til de er gyldne. Anret squashskiverne på et salatfad sammen med skyllet rucola. 3. SERVERING: Rist pinjekernerne på en tør pande. Høvl flager af parmesanen. Drys pinjekerner og parmesan over salaten, og servér sammen med cannelloni. Få indkøbslisten til hele ugen her