Mad
Skyl tomaterne, og skær dem i halve på tværs. Bag dem i ovnen ved 90° i 6 timer. Lad dem køle af, og overhæld evt. tomaterne med vindruekerneolie. Skyl agurken, og skær den i tern. Riv mozzarellaen i små stykker, og skyl blåbærrene. Anret tomaterne på et fad, og fordel agurk, mozzarella, blåbær og oliven over tomaterne. Dryp med olivenolie og lidt æbleeddike. Pynt salaten med friske urter.
FLERE SALATER DER PASSER GODT TIL JULEMADEN
Pæresalat a la grillet cheese-sandwich - Få opskriften her
Figensalat med radicchiosalat og pinjekerner - Få opskriften her
Pomelosalat med rucola og avocado - Få opskriften her
Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler - Få opskriften her
Rødkålssalat med appelsiner og ribsdressing - Få opskriften her