Caprisalat med tomater og oliven
Skyl tomaterne, og skær dem i halve på tværs. Bag dem i ovnen ved 90° i 6 timer. Lad dem køle af, og overhæld evt. tomaterne med vindruekerneolie.
Hvis elpriserne er høje eller du ikke lige har 6 timer, kan du selvfølgelig købe de semidried tomater.
Skyl agurken, og skær den i tern. Riv mozzarellaen i små stykker, og skyl blåbærrene. Anret tomaterne på et fad, og fordel agurk, mozzarella, blåbær og oliven over tomaterne. Dryp med olivenolie og lidt æbleeddike. Pynt salaten med friske urter.
FLERE SALATER:
Pæresalat a la grillet cheese-sandwich - Få opskriften her
Figensalat med radicchiosalat og pinjekerner - Få opskriften her
Pomelosalat med rucola og avocado - Få opskriften her
Bønnesalat med solsikkekerner og saltmandler - Få opskriften her
Rødkålssalat med appelsiner og ribsdressing - Få opskriften her
Læs mere om: