https://imgix.femina.dk/media/article/1450-caprisalat.png
Mad

Caprisalat med semidried tomater og oliven

17. februar 2022
Af: Timm Vladimir
Foto: Columbus Leth
Frisk salat med semidried tomater og oliven der passer godt til julens sulemad

DET SKAL DU BRUGE

  • 500 g cherrytomater
  • evt. vindruekerneolie
  • 1 agurk
  • 200 g frisk mozzarella
  • 100 g friske blåbær
  • 100 g små oliven uden sten
  • olivenolie
  • æbleeddike
  • friske urterOpskrift - sådan laver du caprisalat med semidried tomater og oliven Skyl tomaterne, og skær dem i halve på tværs. Bag dem i ovnen ved 90° i 6 timer. Lad dem køle af, og overhæld evt. tomaterne med vindruekerneolie. Skyl agurken, og skær den

Opskrift - sådan laver du caprisalat med semidried tomater og oliven

Skyl tomaterne, og skær dem i halve på tværs. Bag dem i ovnen ved 90° i 6 timer. Lad dem køle af, og overhæld evt. tomaterne med vindruekerneolie. Skyl agurken, og skær den i tern. Riv mozzarellaen i små stykker, og skyl blåbærrene. Anret tomaterne på et fad, og fordel agurk, mozzarella, blåbær og oliven over tomaterne. Dryp med olivenolie og lidt æbleeddike. Pynt salaten med friske urter.

Læs også