De chokoladetætte muffins gemmer på en dejlig skildpadde-overraskelse og er overhældt med flydende karamel. Så bliver det vis ikke meget bedre! Her får du opskriften på chokolademuffins med skildpadder
15 min10 personer
Tid i alt 40 min
DET SKAL DU BRUGE
200 g smør
200 g mørk chokolade 70 %
200 g hvedemel
4 æg
250 g sukker
½ tsk. salt
10 Toms mini-Skildpadder
10 store papirmuffinforme
TIL SERVERING
1 dåse karamelliseret mælk (dulce de leche, f.eks. fra Nestlé)
20 g mørk chokolade
Chokolademuffins med skildpadder
Tænd ovnen på 175°.
Smelt forsigtigt smør og chokolade sammen i en gryde.
Pisk mel, æg, sukker og salt sammen med en elpisker i en skål til en luftig blanding.
Vend chokolademassen i.
Stil muffinformene på en bageplade, og fyld dem halvt op med dej.
Stik en skildpadde ned i hver muffin, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter. Lad dem køle helt af.
Severing: Fordel dulce de leche og hakket chokolade over de afkølede muffins umiddelbart inden servering.
TIP: I stedet for udstansede muffinforme kan du sagtens bruge mindre stykker af bagepapir i en fast muffinform.