
1. Tænd ovnen på 200°. Rens kyllingen, og dup den tør. Skrub kartoflerne, og skær dem i halve. Fordel kartoflerne i et ovnfad, vend med 2 spsk. olie, og krydr med rosmarin, salt og peber. Smør kyllingen ind i 2 spsk. olie, og krydr med salt og peber. Læg kyllingen i fadet. Skær citronerne i både, og læg halvdelen af dem ind i kyllingen. Fordel resten i fadet. Steg retten i ovnen i ca. 1 time og 10 minutter. 2. LUN SPIDSKÅLSSALAT: Skær bacon i tern, og steg dem på en pande. Afdryp. Rengør panden. Skyl spidskålen, og skær den i 6-8 stykker. Steg dem i smør på panden i ca. 5 minutter. Rens og snit forårsløgene. Rens radiserne, og skær dem i tern. Bælg ærterne. Fordel det hele på et fad, og pynt evt. med skovsyre. 3. GRØN URTECREME: Skyl og tør krydderurter, og kør dem med 1 dl cremefraiche i en blender. Rør cremen sammen med resten af cremefraichen, mayon-naise, citronsaft og honning, og smag til med salt og peber. Servér som tilbehør til kylling, kartofler og lun spidskålssalat. Få indkøbslisten til hele ugen her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.