1. Skyl og rens svampene. Skær dem i mindre stykker, og svits dem i en teskefuld olie i en stor gryde sammen med hvidløg og timian. Tag cirka halvdelen af svampene fra, og sæt dem til side. Lad de resterende svampe simre i gryden med bouillon og mælk i 5-10 minutter. Blend svampeblandingen med en stavblender, til du har en ensartet masse. Hæld suppen tilbage i gryden, og lad den småsimre under låg. Tilsæt fløden. Kom resten af olien på en varm pande, og steg kyllingefileterne, indtil de er gennemstegte.
2. Skær serranoskinke i små tern, og steg dem sammen med kyllingefileterne i de sidste 5 minutter af stegetiden. 3. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i suppen sammen med skinketern og de svampe, der blev sat til side. 4. Skær fire skiver flute, og drys ost på. Bag brødene i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter, til de er gyldne, og osten er smeltet. 5. Skær sukkerærter på skrå til fine strimler. Put dem i suppen kort før servering, så de stadig har bid. 6. Anret svampesuppen med kylling i to suppeskåle. Pynt med timian, og servér med ostegratinerede brød. FORDELING I SENSE-SPISEKASSEN HÅNDFULD 1 (+2): Svampe, ærterHÅNDFULD 3: Kylling, skinkeHÅNDFULD 4: FluteFEDT: Olie, fløde, ostMÆLKEPRODUKT: MælkSMAGSGIVERE: Hvidløg, timian, bouillon, salt, peber 578 kcal – Fedt 29 g – Protein 43 g – Kulhydrat 34 g – Kostfibre 4,8 g TIP: Erstat kylling og serranoskinke med edamamebønner, hvis du ønsker en vegetarisk ret.