
Tænd ovnen på 200°. Skrub eller skræl græskarret. Halvér det på langs, og fjern kernerne med en ske (gem dem til pynt). Skær græskarkødet i mundrette tern, og fordel dem i et ovnfast fad. Rens fennikler, skær dem i grove skiver, og læg dem i fadet. Vend græskar og fennikel med olivenolie. Krydr let med salt og peber, og sæt fadet i ovnen i 25 minutter, til græskarternene begynder at blive sprøde. Pil og pres hvidløg. Hak rosmarin fint. Vend hvidløg og rosmarin i fadet. Tilsæt bouillon, fløde og citronsaft, og læg torsken øverst. Krydr med salt og peber, og top med smuldret feta og græskarkerner. Sæt fadet i ovnen i yderligere 10 minutter, til torsken er gennemstegt. Pynt med lidt rosmarin, og servér. Få indkøbslisten til hele ugen her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.