Pisk smør, sukker og vaniljekorn hvidt og luftigt med en elpisker. Smelt chokoladen, og pisk den i smørret. Kom æggene i, ét ad gangen, mens du fortsat pisker. Bland mel, kakaopulver, bagepulver, natron og salt, og sigt det i dejen. Tilsæt til sidst mælk eller fløde, og pisk, til massen er samlet og glat. Fyld dejen i en sprøjtepose, og fordel den i muffinforme. De skal kun fyldes halvt op.
Bag kagerne ved 165° i varmluftovn (175-180° i almindelig ovn) i 15-25 minutter, eller til de er gennembagte, alt efter størrelse. Lad dem køle af, inden du giver dem glasur. Pisk flødeost, vaniljekorn og chokolade sammen, og tilsæt flormelis, lidt ad gangen, mens du fortsat pisker.
Kom glasuren i en sprøjtepose, og sprøjt den på kagerne, eller smør glasuren på med en palet.
Pynt med knuste pebermyntebolsjer.
Servér samme dag
TIP: Du kan lave både kagemasse og glasur klar og opbevare dem i køleskabet i 1 døgn. Tag dem ud 1 time inden brug.