1. Rist hasselnødderne på en pande, og hak dem fint. Pisk æggehvider og sukker til en stiv masse. Vend hasselnødder i massen sammen med hvedemel. Beklæd de 8 tærteforme med bagepapir. Fordel nøddedejen i formene, og bag dem i en 200° varm ovn i 18 minutter. Afkøl helt.
2. Hindbærmousse: Læg husblas i blød i koldt vand i 5 minutter. Pisk æggeblommer og sukker til en hvid og luftig masse. Blend hindbær med en stavblender. Vrid vandet af husblassen, og læg husblassen i en kasserolle sammen med hindbærpuréen; varm langsomt blandingen op til 45°. Tag gryden af varmen, og vend forsigtet æggemassen sammen med hindbærpuréen, lidt ad gangen. Pisk fløden til skum, og vend hindbærmassen i.
3. Sæt anretterringe omkring nøddebundene, og fordel hindbærmoussen i stålringene. Stil kagerne i køleskabet i mindst 3 timer. Løsn stålringen med en spids kniv, og løft den forsigtigt op. Pynt kagerne med hakket chokolade.