PRØV OGSÅ: 11 lækre opskrifter på kransekage
1. Kom marcipan og flormelis i en skål, og pisk det med en elpisker (eller kom det hele i en foodprocessor). Tilsæt æggehvider, og fyld massen i en sprøjtepose, evt. med stjernetylle på.
2. Sprøjt små rosetter på størrelse med en 2-krone på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt et cocktailbær på toppen, og bag dem ved 220° i 6-9 minutter, eller til de er gyldne. Bag dem evt. på dobbelt bageplade for at undgå, at de bliver for mørke i bunden.
3. Lad dem køle af på bagepladen.
TIP: Bagere og konditorer fryser deres kransekager, inden de skal bruge dem. Det er både praktisk og giver let seje kransekager (på den gode måde). Benyt dig af tricket, så har du altid friske kransekager til gæster. Dyp evt. bunden i smeltet chokolade
LÆS OGSÅ: Kransekage med nougat