Af: Udgivet første gang 26. april 2019, af Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Servér denne festlige og tøsede blondie, der lyser op med fintfarvede dronningmandler. Her får du opskriften på en helt fantastisk dronningmandel-blondie.
30 min
Tid i alt 1 t og 0 min
Det skal du bruge
200 g smør
200 g hvid chokolade
3 æg
125 g sukker
125 g hvedemel
150 g marcipan
200 g dronningmandler
1 form på 20 x 30 cm
Dronningmandel-blondie
Tænd ovnen på 175°.
Smelt smør og chokolade sammen i en gryde ved svag varme.
Pisk æg og sukker sammen med en elpisker, til det er luftigt. Tilsæt mel, og pisk igen.
Vend smeltet smør og chokolade i blandingen.
Riv marcipan på den grove side af et rivejern, og rør det i dejen.
Fordel dejen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Hak dronningmandlerne groft, og drys dem over.
Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter, til den er gylden på toppen.
Info: Blondie er den lyse udgave af en klassisk brownie, og er lavet med hvid chokolade i stedet for mørk chokolade. Længes du efter en original, men sjov brownie – prøv vores brownie med Dumle