Mad
1. Rør mel, æg, mælk, sukker og salt sammen til en jævn dej. Smelt smørret, og rør halvdelen i dejen. Lad dejen trække 20 minutter. Skræl bananerne, skær dem i skiver, og steg dem i lidt smør og olie på en pande, der kan gå i ovnen, til de tager let farve. Tag dem af panden, og stil panden i ovnen. Tænd ovnen på 225°. Tag panden ud, når ovnen er varm, hæld det resterende smør i, og hæld dejen i. Sæt panden tilbage i ovnen, og bag pandekagen i 18-20 minutter, til den er gyldenbrun og puffet op i kanterne. 2. SERVERING: Anret de stegte bananer, blåbær og vaniljeis oven på pandekagen i panden, giv den et godt drys flormelis, og servér med det samme. TIP: Lad panden varme langsomt op til den høje temperatur i ovnen i stedet for at stille den direkte ind i en knaldvarm ovn. PRØV OGSÅ: Klassiske amerikanske pandekager