1. Kog vand og smør op i en gryde, og tilsæt mel, når det koger. Rør godt rundt med en ske, til dejen samler sig til en fast masse. Hold dejen på varmen i 2-4 minutter, til den er let ristet. Tag fra varmen, og lad dejen køle af i 10 minutter.
2. Rør æggene i, ét ad gangen, til dejen er skinnende og lind i konsistensen. Kom den færdige dej i en sprøjtepose med en stor tylle, og sprøjt den ud i 6 toppe. Bag dem i en 210° forvarmet ovn i 15-20 minutter, til de er gyldne og fint hævede. Afkøl helt.
3. Pisk ægget sammen med majsstivelse og pulverkaffe i en gryde. Tilsæt vaniljekorn, mælk og sukker. Kog det hele op i ½-1 minut under omrøring, til cremen har fået en fast konsistens. Tag den fra varmen, og stil den til afkøling.
4. Pisk fløden til flødeskum, og vend det forsigtigt i cremen, så får du en mere luftig kage-creme. Klip et hul i siden af hver eclair, og fyld creme i, gerne med en sprøjtepose.
5. Opløs pulverkaffen i vand, og rør den til glasur med flormelis. Fordel glasuren i striber over kagerne ved hjælp af en spiseske.
Vild med éclair? så prøv også: Éclair med chokolade-kaffe-creme