1. TILBEHØR: Kog ris efter anvisningen på pakken.
2. Tænd ovnen på 180°. Skær kyllingekødet i strimler. Rens peberfrugter, og skær dem i strimler. Pil løg, og skær i både. Bland kyllingestrimler, peberfrugter og løg med krydderier og olie i et ovnfast fad. Bag blandingen i ovnen i 20 minutter, til kyllingen er gennemstegt og grøntsagerne møre. Pres limesaft over, og vend rundt.
3. SERVERING: Skyl og snit icebergsalat fint. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i både. Riv cheddarosten. Anret skåle med kylling, brune ris, iceberg, avocado, revet cheddar, cremefraiche (eller græsk yoghurt), knuste tortillachips og plukket koriander.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laks med pistacie-crust og quinoasalat med tranebær og æble – Få opskriften her
Tirsdag: Pastasalat med grøn pesto og bagte gulerødder – Få opskriften her
Onsdag: Frikadeller med stuvet hvidkål og søde kartofler – Få opskriften her
Fredag: Mørbradbøffer med svampesauce og hasselbackkartofler – Få opskriften her