1. Tænd ovnen på 180°. Fold fillodejen ud, og del hvert ark i 6 lige store stykker. Pensl hvert stykke med olie. Læg dernæst stykkerne sammen 2 og 2, så de danner en stjerne. Læg forsigtigt hver fillodejs”stjerne” i en muffinform, så du får 12 tarteletter. Bag dem i ovnen i ca. 7 minutter, til de er gyldne og sprøde.
2. LAKSEMOUSSE: Pil skindet af den varmrøgede laks, og rør laksekødet sammen med cremefraiche, citronsaft og peber i en skål. Skær den koldrøgede laks i mindre stykker, og rør dem i laksemoussen.
3. FYLD: Bælg ærterne. Skyl aspargesene, knæk bunden af, og hæld kogende vand over aspargesene i en sigte, så de blancheres. Fyld tarteletterne med laksemousse, ærter og asparges. Pynt med dild og ærteskud.
4. SERVERING: Skyl salaten. Servér den til tarteletterne sammen med citronskiver.