
1. OVNKARTOFLER: Skyl og halvér kartoflerne. Fordel dem i et ovnfast fad, dryp med olie, krydr med salt og peber, og steg dem i en 180° varm ovn i ca. 30 minutter, til de er møre.
2. Hak laksekødet i små tern, og sæt det til side. Hak torskekødet kort i en foodprocessor – det må ikke hakkes for fint. Tag det op, og rør det med salt og peber i en skål. Pil løget, og riv det fint. Rør det i farsen sammen med mel, mælk, æg og hakket dild, så du får en ensartet masse. Rør hakket laks i farsen. Varm en pande op med olie og smør, og form fiskefrikadeller med en ske. Steg dem gyldne og sprøde på begge sider; skru ned for varmen, og steg dem i ca. 10 minutter, til de er færdige.
3. MYNTECREME: Hak mynten fint. Rør den sammen med yoghurt, koriander, salt og peber, og servér cremen til fiskefrikadeller og bagte kartofler.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.