
Tid: 20 minutter. Marinering, kød: Mindst 30 minutter. Ovntid: 40 minutter
1. Kylling: Tænd ovnen på 200°. Pil hvidløget, og skær det i tynde skiver. Skræl og riv ingefæren. Rør hvidløg, ingefær, olie, sojasauce, honning og fivespice sammen i en skål. Læg kyllingestykkerne i en stor frysepose; hæld marinaden over, og vend det godt sammen. Lad kyllingestykkerne marinere i køleskabet i 30 minutter, gerne længere.
2. Fordel kyllingestykkerne i en bradepande med bagepapir, og steg dem i ovnen i 35-40 minutter, til de er gennemstegte og gyldne.
3. Tilbehør: Kog ris efter anvisningen på pakken.
4. Sprødstegt broccoli: Skyl broccolien, og del den i buketter. Pil hvidløgsfeddene, og skær dem i skiver. Steg broccoli, hvidløg og chiliflager i olie på en pande, til broccolien får farve. Servér som tilbehør til kylling og ris.
TIP: Jordnøddeolie giver en delikat smag, men du kan sagtens bruge andre typer vegetabilsk olie til stegningen.
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.