Riv østershattene i mindre stykker - kassér den nederste, hårde del. Rist dem let gyldne i lidt olie på en varm pande. Tilsæt hvidløg, ingefær og svinekød, og rist, til kødet er tilberedt. Kom kål ved, og lad den falde sammen. Krydr med soja og sukker, og lad hele pandens indhold dryppe af i en si. Rør imens mel og vand til en melklister.
Læg forårsrulledejen på bordet med det ene hjørne ind mod dig selv. Læg 1½ spsk. fyld på dejen, og fold hjørnet halvvejs op. Luk siderne ind, så det ligner en åben kuvert. Kom klister på det sidste hjørne, og rul rullen stramt sammen. Fortsæt, til alt fyldet er brugt op. Sæt rullerne på bagepapir på en bageplade; pensl dem med olie, og bag dem ved 220° i 10 minutter, eller til de er gyldne og sprøde - vend dem gerne undervejs.
Vend kål og gulerødder med dressingen. Servér straks ruller med kålsalat, ekstra soja og evt. kogte ris.
TIP: Rullerne kan fryses inden tilberedning. Kom dem i ovnen direkte fra fryseren. Tjek, at de er gennemvarme inden servering.
Få indkøbslisten til hele ugen her
Læs mere om: