1. BUTTERDEJSTÆRTER: Skær hver butterdejsplade ud i 3 mindre rektangler (ca. 10 cm i bredden og 40 cm i længden), så du får i alt 6 rektangler på samme størrelse. Læg butterdejsstykkerne på et stykke bagepapir på en bageplade. Rids hvert butterdejsstykke hele vejen rundt med en kniv, ca. 1 cm fra kanten, uden at skære dejen helt igennem. Pensl butterdejen med sammenpisket æg. Krydr med salt og peber. Varm ovnen op til 200°. Riv de 2 slags oste fint; bland dem, og fordel osten oven på de 6 butterdejsstykker inden for den ridsede firkant. Skyl aspargesene, og knæk den nederste, træede ende af. Læg 4-5 hele asparges på hvert stykke dej med en smule afstand imellem. Fordel 200 g rejer ovenpå (gem 200 g rejer til anretning). Pensl asparges og rejer med lidt olie. Krydr igen med salt og peber. Bag butterdejstærterne i ovnen i 15-18 minutter.
2. FENNIKELSALAT: Skyl fennikler og æble. Halvér æblet, og fjern kernehuset. Skær fennikler og æble i fine papirtynde skiver.
3. CITRONDRESSING: Bland ingredienserne til dressingen sammen, og hæld den over fennikelsalaten. Drys med hasselnøddeflager.
4. SERVERING: Pluk dild i små buketter. Servér tærterne med friske rejer ovenpå, og drys med dild og parmesan.