En fiks lille forret, som kan serveres, som den er, eller nydes med et godt brød ved siden af. Få opskriften her
4 personer
Tid i alt 45 min
DET SKAL DU BRUGE
250 g torskefilet (fryses i 24 timer)
salt
rosa peberkorn fra kværn
1 usprøjtet citron
3 spsk. olivenolie
1 rødløg
6 cherrytomater
1 radicchio
1 håndfuld frisk timian
Opskrift - sådan laver du torske-sashimi
Pak torsken stramt ind i husholdningsfilm, og læg den i fryseren i 24 timer. Tag fisken ud af fryseren, og skær den i tynde skiver, mens den er frossen. Fordel skiverne på tallerkener, drys med salt, friskkværnet rosa peber og fintrevet citronskal, og dryp med citronsaft og olivenolie. Lad torsken trække i ca. ½ time på køl. Pil rødløget, og skær det i tynde ringe. Læg løgringene i en sigte, og overhæld dem med kogende vand. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Pluk radicchio og timian. Fordel løgringene over fisken sammen med tomatskiver, radicchio og timian, og servér med det samme. PRØV OGSÅ: Bagt torsk med dampet spidskål og koriander