Laksetatar smager forrygende til forret og aftensmad, og så er retten utrolig nem at lave. Vi anbefaler, at tataren laves med røget laks. Få opskriften her!
2 personer
Tid i alt 10 min
Laksetatar
100 g røget laks
1 spsk. hakket rødløg
1 spsk. hakket kapers
50 g agurk i små tern
Salt og peber
75 g græsk yoghurt 2 %
Lidt wasabi
Karse
100 g groft brød
Hjemmelavede laksetatar
Laksetatar smager suverænt og er nemt at lave; følg opskriften her:
Skær laksen i små tern og bland dem med rødløg, kapers og agurk.
Smag til med salt og peber.
Smag yoghurten til med wasabi.
Anret laksen på tallerkner, dryp med wasabicreme og drys med masser af klippet karse.
Servér groft brød til.
TIP: Har du overskydende laks, kan du bruge det til lakseruller.
Madplaner til hverdagen
Mangler du inspiration til hverdagsmaden? Se vores madplaner, uge for uge: Feminas madplan.