Fyld en nylavet omelet med stegte svampe, tomat og forårsløg. Uhm ... det er godt. Du kan blande forskellige andre svampe, hvis du ikke kan få kantareller
2 personer
Tid i alt 15 min
Det skal du bruge
150-250 g kantareller
1 moden tomat
2-3 forårsløg, fintsnittede
1-2 spsk. bredbladet persille
15-20 g smør til stegning
salt og kværnet peber
Omelet
2-3 æg pr. person
1 spsk. koldt vand el. mælk
smør
Opskrift - sådan laver du omelet med stegte kantareller
Børst svampene rene, og skær de store af dem i mindre stykker. Halvér tomaten, skrab kernerne ud, og skær kødet i små terninger.
Snit forårsløgene fint med så meget grønt som muligt. Hak persillen.
Svits svampene i smørret i et par minutter. Tilsæt tomater og løg, og steg i et par minutter.
Krydr med salt og peber. Sluk, og vend persillen i.
Lav omeletterne på en anden pande, én ad gangen. Pisk æg og vand sammen. Smelt lidt smør, og hæld ægge-massen på.
Skrab forsigtigt den stivnede æggemasse fri af bunden hele tiden, og skub den op i den ene ende.
Lad omeletten glide over på tallerkenen, og fold den om halvdelen af svampeblandingen. Drys med lidt grønt.
Herunder finder du flere lækre opskrifter på omelet