Lav dressingen: Pisk jordnøddesmør, soja og vand sammen til en lind konsistens. Smag til med limesaft og wasabi. Den må gerne være pikant, men ikke overstærk. Kan opbevares et par timer på køl.
Skær den kolde fisk i meget tynde skiver, og opbevar dem meget koldt.
Rens og snit forårsløgene i lange, meget tynde strimler på skrå. Læg dem i iskoldt vand 1 times tid, så de krøller op. Kan opbevares i køleskab i en plastpose. Kom lidt dressing i bunden af tallerknerne, læg 4-6 tynde skiver fisk på, drys med sesamfrø, og top op med forårsløg. Kom ekstra wasabi og syltet ingefær i små skåle. Sæt resten af dressingen ved siden af.
Husk, at fisken skal være helt frisk og have været frosset i et døgn (spørg din fiskehandler). Dressingen er mild, men kan laves stærkere med wasabi pisket i. Eller servér det ved siden af, gerne sammen med syltet ingefær i tynde skiver. Begge dele fås i supermarkeder.
Læs mere om: