1. Pisk mel, æg, mælk og salt sammen til en jævn dej uden klumper – brug en elpisker eller stavblender. Smelt 1 tsk. smør på en pande med tilhørende låg. Tilsæt ½-1 dl dej, og vip hurtigt med panden, så dejen fordeler sig jævnt. Gentag, til du har lavet 4 galetter i alt.
2. SKINKEFYLD: Læg 1 skive ost i midten af hver galette. Læg 2 skiver skinke oven på osten, og rul kanterne af de 4 galetter lidt sammen, så du former små reder, hvor du kan slå 1 æg ud i hver. Læg låg på panden, og steg galetten i ca. 5 minutter ved lav varme, indtil spejlægget er stegt færdigt. Læg den færdige galette på en tallerken med alufolie over, så den holder sig varm, imens processen gentages, så du får i alt 4 galetter.
3. SERVERING: Skyl og tør spinaten. Servér galetterne på en bund af spinat.