1. FRIKADELLER: Rør kød med salt, æg, mælk og mel i en skål. Pil og riv løget groft, og bland det i farsen sammen med paprika. Lad farsen trække i 15 minutter.
2. GRØN HVEDEKERNESALAT: Kog hvedekernerne efter anvisningen på pakken, og køl dem af. Skræl agurken, flæk den, skrab kernerne ud, og skær den i skiver. Skyl aspargesene; knæk den nederste, træede ende af, og skær aspargesene i skiver. Halvér avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Skyl og tør persillen, og hak den groft. Vend grøntsagerne sammen med hvedekerner og persille.
3. SALATDRESSING: Rør ingredienserne til dressingen sammen, og dryp den over salaten.
4. FRIKADELLER: Form frikadellefarsen til kugler med en spiseske, og steg dem på alle sider i olie på pande. Skru ned for varmen, og lad frikadellerne stege videre, til de er gyldne og gennemstegte.
Læs mere om: