1. Tilbehør: Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
2. Rør kødet sammen med æg og mineralvand. Tilsæt havregryn, salt og peber, og rør godt. Form farsen til kugler, og steg dem gyldne i olie på en pande.
3. Waldorfsalat: Rens bladsellerien, og skær den i skiver. Rist valnødderne let på en tør, varm pande. Skær pærerne i smalle både. Skræl kiwierne, og skær dem i skiver. Bland det hele sammen med tranebær i en skål. Rør cremefraiche sammen med citronsaft, citronskal, vaniljekorn, salt og peber, og vend det sammen med bladselleri og frugt i skålen. Servér waldorfsalaten som tilbehør til frikadeller og kogte kartofler. Drys retten med persille.
TIP: En enkelt kiwi om dagen giver dig C-vitamin nok til en hel dag.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Kalveculotte med bønnesalat, timiankartofler og estragondressing - Få opskriften her
Hel citronkylling stegt med broccoli og sesamfrø - Få opskriften her
Grillet fisk med bulgursalat og peberfrugtdressing - Få opskriften her
Kebabspyd og appelsinsalat med rødder og kål - Få opskriften her