
1. Skær bladselleri, hvidløg, peberfrugt og tomater i tern. Varm olien op i en stor gryde, og svits grøntsagsternene i et par minutter. Tilsæt tomatjuice, vand, bouillonterning og appelsinsaft, og lad det småkoge i 15-20 minutter. Blend suppen direkte i gryden med en stavblender. Smag godt til med salt og peber.
2. Ostebrød: Læg fluteskiverne på en bageplade med bage-papir, og pensl med olie. Læg et basilikumblad på hver. Skær mozzarella i 8 skiver, og læg dem ovenpå. Sæt pladen øverst i en 220° varm ovn i 6-10 minutter, til osten er smeltet.
3. Salat: Skær agurk og bladselleri i meget små tern, og bland med masser af hakket basilikum.
4. Servér suppen med salat og ostebrød som tilbehør.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.