Opskrift -sådan laver du fyldt andebryst med nødder
1. Hak abrikoser, tranebær og pistacienødder ret fint, og bland med krydderurter, lidt salt og peber og forårsløg.
2. Læg kødet med fedtsiden nedad. Læg et fladt snit fra den flade side og midt igennem kødet, men stop 1-2 cm fra kanten. Luk lidt op, og fordel fyldet i. Luk, og bind snor lidt stramt omkring.
3. Prik skindet, og gnid med salt, peber og enebær. Brun rullerne godt på alle sider på panden (kan forberedes hertil). Læg dem i et ovnfast fad. Steg dem midt i en 190° varm ovn i ca. 20 minutter.
4. Lad kødet trække i 10-15 minutter, inden det skæres i skiver.
5. Bland skrællede gulerødder i grove stykker med rødløg i både, olie, krydderurter, peber og citrussaft (vent med salt til efter ovnen!). Bag dem i et ovnfast fad/bradepande ved siden af kødet i ca. 30 minutter, eller til de er møre. Drys med salt og persille.