Op til jul må man snige marcipan ind alle steder – også i søde dadler. Lækker konfekt der er lavet i en fart. Her får du opskriften på fyldte dadler med marcipan og pistacie
Tid i alt 15 min
DET SKAL DU BRUGE
12 tørrede dadler
50 g marcipan
25 g usaltede pistacienødder uden skal
150 g mørk chokolade
Opskrift - sådan laver du fyldte dadler med marcipan og pistacie (12 stk.)
Skær et snit på langs af hver daddel, og fjern stenen. Form små aflange stykker marcipan, og læg dem ind i dadlerne, hvor stenen før sad. Tryk en pistacienød ned midt i marcipanmassen i hver daddel, og luk dadlerne sammen omkring marcipanmassen. Hak resten af pistacienødderne, og gem dem til pynt. Hak chokoladen, og smelt den i en skål over vandbad. Overtræk hver daddel med smeltet chokolade, og læg dem på bagepapir. Drys med hakkede pistacienødder, og lad dem tørre. PRØV OGSÅ: Træstammer med cognac og tørret frugt