Med disse fyldte portobellosvampe vil ingen savne kødet! Servér dem med en mættende salat af sorte bønner. Her får du opskriften på fyldte portobellosvampe med bønnesalat
35 min4 personer
Tid i alt 1 t og 0 min
DET SKAL DU BRUGE
4 store portobellosvampe
100 g flødeost naturel
1 dl grøn pesto
25 g parmesan
BØNNESALAT
1 dåse sorte bønner
50 g frisk spinat
2 spsk. olivenolie
1 spsk. balsamicoeddike
salt og peber
1 dl græskarkerner
1 håndfuld frisk basilikum
1 moden avocado
25 g parmesan
290 g kalamataoliven
Opskrift - sådan laver du fyldte portobellosvampe med bønnesalat
Tænd ovnen på 220°.
Bræk stokken af svampene, og hak svampene fint.
Rør dem sammen med flødeost og grøn pesto i en skål.
Fyld flødeostcremen i portobellosvampene, og placér dem i et ovnfast fad. Riv parmesan over, og bag svampene i ovnen i 25 minutter, til overfladen er gylden.
BØNNESALAT
Skyl de sorte bønner i en sigte, og lad dem dryppe af.
Skyl og hak spinat, og bland det med de sorte bønner på et serveringsfad.
Dryp olie og balsamico over, krydr med salt og peber, og vend rundt.
Rist græskarkernerne let på en tør pande.
Hak basilikum groft.
Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
Høvl tynde flager af parmesan med en kniv eller en kartoffelskræller.
Dræn oliven.
Vend græskarkerner, basilikum, parmesanflager, avocado og oliven i salaten, og servér med de fyldte portobellosvampe.