Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme
Mad

Gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme

17. februar 2022
Af: Camilla Zarah Lawes
af Camilla Zarah Lawes
Gnocchi minder om pasta i både konsistens og smag, men er fremstillet af kogte kartofler. Få opskriften på gnocchi med chorizo, tomater og ricottacreme her
30 min4 personer

GNOCCHI

  • 600 g gnocchi
  • 500 g små friske 
  • chorizopølser
  • ½ blomkål
  • 1 spsk. olie til stegning
  • 200 g daddeltomater

RICOTTACREME

  • 1 bæger ricotta
  • 2 spsk. paprika
  • skal af ½ uspr
  • salt og friskkværnet peber

TIL SERVERING

  • ½ bundt timian
  • 40 g parmesan

1. Kog gnocchi efter anvisningen på emballagen. Lad dem dryppe af i en sigte, og fordel på et stort fad.

2. Steg chorizopølserne på en pande, til de er sprøde på alle sider. Tag dem fra panden, og skær dem i mindre stykker. Skær stokken af blomkålen, og del resten af blomkålen i små buketter. Steg dem kort på panden i olie. Skyl tomaterne, skær dem i halve, og lad dem stege med. Vend det sammen med gnocchi og chorizo.

3. Ricottacreme: Rør ricotta sammen med paprika, fint-revet citronskal, salt og peber.

4. Servering: Drys retten med plukket timian og friskhøvlet parmesan. Servér med ricottacreme.

Onsdag: Andebryst med glasnudler og agurkesalat – Få opskriften her

Fredag: Tunbøf med sprød kartoffelsalat, tomater og oliven – Få opskriften her

Læs også