1. Tænd ovnen på 200°. Rens blomkålen, og skær den i mundrette buketter. Vend med olie, salt og peber, og fordel dem i et stort ovnfast fad. Bag blomkål i ovnen i 25 minutter, til det er gyldent. 2. TILBEHØR: Kog gnocchi efter anvisningen på pakken, og afdryp i en sigte. 3. SMØRSAUCE: Pil og hak løget meget fint. Hak salvie fint. Smelt smør i en dyb pande sammen med hakket løg og salvie. Vend ofte rundt, og lad det stege i ca. 10 minutter, indtil de hakkede løg bliver gyldne, og der samler sig et lag af brunet smør i bunden af panden. Hæld pandens indhold over i en skål. 4. TILBEHØR, FORTSAT: Steg gnocchi på panden, til de bliver gyldne og sprøde i overfladen. 5. SMØRSAUCE, FORTSAT: Rør eddike og sirup i skålen med brunet smør. Smag til med salt og peber. Vend ristet blomkål på panden med gnocchi, og dryp det brunede smør over. 6. SERVERING: Rist mandler på en tør pande. Hak dem groft. Top retten med mandler og frisk salvie.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laksefrikadeller med quinoasalat og fetadressing – Få opskriften her
Onsdag: Stegt flæsk med kold persillecreme – Få opskriften her
Torsdag: Pizza med søde kartofler, chorizo og gedeost – Få opskriften her