
1. Tzatziki: Skyl agurken, og riv den groft. Drys med en smule salt, og afdryp agurken i en sigte. Pil og pres hvidløg, og rør det sammen med yoghurt, citronsaft og peber i en skål. Pres den sidste væde af agurken med hænderne, og vend agurken i yoghurten. Stil skålen på køl indtil servering. 2. Tænd ovnen på 200°. Pil og hak løget fint, og steg det i olie i en gryde. Pres hvidløg, og lad det stege med. Krydr med oregano, kanel, chilipul-ver, salt og peber. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré og rørsukker, og bring saucen i kog. Skyl og afdryp butterbeans i en sigte, og vend dem i gryden. Fordel bønner og tomatsauce i et ovnfast fad, og smuldr feta ovenpå. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til overfladen er let gylden. 3. Servering: Drys retten med skyllet, plukket persille, og servér med oliven, brød og tzatziki. Få indkøbslisten til hele ugen her
Du skal være medlem for at gemme denne artikel. Medlemskabet giver ubegrænset adgang til alt indhold.