Marinering, kød: 30 minutter
1. KRYDDERMARINADE: Rør presset hvidløg sammen med salt, peber, olivenolie, fintrevet citronskal og hakket rosmarin. Hæld marinaden over kødet i en skål, og lad kødet marinere i mindst ½ time på køl, gerne længere.
2. TZATZIKI: Rør yoghurt med presset hvidløg, olie og eddike. Skyl agurken, flæk den, og skrab kernerne ud. Riv agurken groft på et rivejern, og pres overskydende væde fra. Bland revet agurk i yoghurten. Smag til med salt og peber.
3. Steg kødet på en pande ved høj varme i den marinade, der hænger ved, i 8-10 minutter. Pil løget, og skær det i tynde både. Skyl og halvér cherrytomaterne. Skyl og tør salaten. Hæld oliven i en skål. Varm pitabrødene, og servér det hele hver for sig, så hver især selv kan fylde i pitabrød ved bordet.