Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Havtaskekæber med radiser og fennikel
14. november 2021
Af:
Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
Super nem og skøn forret der passer perfekt til gæster. Her får du opskriften på havtaskekæber med radiser og fennikel.
4 personer
DET SKAL DU BRUGE
250 g havtaskekæber
havsalt
sukker
friskkværnet peber
saft fra 1 økologisk citron
olivenolie
½ fennikel i papirtynde skiver
8 radiser i helt tynde skiver
Opskrift - sådan laver du havtaskekæber med radiser og fennikel
Skær fisken i helt tynde skiver, læg dem fladt på en tallerken, og krydr med salt, peber og sukker.
Fordel fennikel og radiser over, og dryp citronsaft og olivenolie på.
Servér med et godt brød til.
Læs mere om:
forret
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også