Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Hjemmelavet sild til julen
30. juni 2021
Af:
Camilla Zarah Lawes og Louisa Lorang
Foto: Columbus Leth
Sild hører julen til - og helst hjemmelavet sild!
2 personer
Tid i alt 30 min
Det skal du bruge
500 g hele sild, rensede
1½ dl rugmel
1 tsk. st. koriander
1 tsk. st. allehånde
1 tsk. st. ingefær
havsalt og friskkværnet peber
50 g smør
3 spsk. rapsolie
Rødløgsmarmelade
2 rødløg i tynde skiver
3 fed hvidløg i tynde skiver
1 rød chili uden kerner, fintskåret
1½ dl sherryvineddike
3-4 spsk. rørsukker
havsalt og friskkværnet peber
rapsolie
Opskrift - sådan laver du stegte hjemmelavet sild med rødløgsmarmelade
Bland rugmelet med krydderierne, og vend sildefileterne i blandingen.
Steg dem lysebrune i smørret og olien på en stegepande.
Varm olien op i en lille sauterepande; tilsæt chili, hvidløg og rødløg, og lad det svitse i 5 minutter, mens du rører.
Hæld eddiken på, og lad syren koge væk.
Smag til med sukker og salt og peber.
Servér de stegte sild med den let søde rødløgsmarmelade.
Prøv også: Stegte sild i lage
Læs mere om:
julemad
|
sild
|
Opskrifter med fisk
|
louisa lorang
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også