Sorte sesamfrø har en let salt smag og ser flotte ud sammen med den lyse ost.
1. Sesamdressing: Hæld eddike i en lille gryde. Kog det op, og tilsæt honning. Kog op igen, sluk så for kogepladen, og rør sesamfrø i.
2. Rugbrødschips: Skær rugbrødet i meget tynde skiver. Del dem i kvarter, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Dryp med olie, og drys med salt. Bag dem sprøde i ovnen ved 180° i ca. 7 minutter. Lad dem køle af på en rist.
3. Servering: Skær osten i 6 stykker, og anret dem på 6 tallerkener. Hæld sesamdressing over, og læg rugbrødschips ved.
VINMENU
Le Arche Prosecco: Vinen er tør, men har samtidig en blød smag.
Selaks Sauvignon Blanc: Flot, klar og rank stil, som bakkes op af en dejlig frugtsyre.
Chablis La L’arme D’or: Vinen har en lys gul farve, en duft af blomster og et hint af røg.
Masi Modello Hvid: Tør med harmonisk syre og en god smøragtig fylde.
Lindemans Pinot Noir: Fyldig vin med en frugtrig smag.
Contrada di San Felice: Mørk, tæt og markant med en god portion garvesyre.