Fyld:
Tænd ovnen på 175°. Skyl peberfrugterne, halvér dem, og fjern kernerne. Skær peberfrugterne i grove skiver, og fordel dem i et ovnfast fad. Skær chorizo i skiver på 1 cm’s tykkelse, og fordel dem i fadet. Dryp med olivenolie, krydr med salt og peber, og vend rundt. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter, til peberfrugtskiverne er møre, og chorizoen er let sprød.
Pisk æg, mælk, salt og peber sammen i en skål, og fordel det over peberfrugt og chorizo i ovnfadet. Fordel små stykker gedeost øverst. Bag fadet i ovnen i yderligere 30 minutter, til æggemassen er fast og gylden. Servér med groft brød og bredbladet persille.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Laks med hollandaise og blomkålssalat
Tirsdag: Kartoffelpizza med trøffelpesto
Onsdag:Æggekage med chorizo og bagte peberfrugter
Torsdag:Steaksandwich med karamelliserede rødløg
Fredag: Citronkylling med kartofler og oliven
Læs mere om: