1. Kog brune ris efter anvisningen på pakken. 2. JALAPENO-BØNNE-FYLD: Afdryp de sorte bønner, og skyl dem i koldt vand i en sygte. Afdryp jalapenos. Skræl mangoen, skær frugtkødet fri af stenen, og skær det i tern. Riv cheddar groft. Rens og snit forårsløg i fine skiver. Hak koriander groft. Bland det hele sammen i en skål, og smag til med salt og peber. 3. GUACAMOLE: Flæk avocadoerne; fjern stenen, og mos avocadokødet med en gaffel i en skål. Pil og hak løget fint, pil og pres hvidløg, og hak koriander groft. Rør det i avocadomosen, og smag til med limesaft, salt og peber. 4. Tænd ovnen på 180°. Fordel tortillaer på en bageplade beklædt med bagepapir. Læg jalapeno-bønne-fyld oven på den ene halvdel af hver tortilla, og klap hver tortilla sammen. Pensl med olie, og bag dem i ovnen i 15 minutter, til de er sprøde, og osten er smeltet. 5. SERVERING: Top de varme quesadillas med guacamole, koriander og skiver af limefrugt, og servér. TIP: Bland evt. stykker af stegt kylling eller oksekød i bønnefyldet. Få indkøbslisten til hele ugen her