Opskrift - sådan laver du barbecue-laks med ris og mangosalsa:
Tilbehør: Kog risene efter anvisningen på emballagen. Tænd ovnen på 200°. Læg laksefileterne med skindsiden nedad på en bageplade med bagepapir. Rør brun farin, røget paprika, løgpulver, chili, salt og olie sammen i en skål til en tyk marinade, og smør marinaden ud på laksefileterne. Bag laksefileterne i ovnen i 15-20 minutter, til de er gennemstegte, og kødet deler sig i flager.
Mangosalsa: Skræl mangoen, fjern stenen, og skær mangokødet i tern. Halvér avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i tern. Pil rødløget, og hak rødløg og chili fint. Hak koriander groft. Vend mango, avocado, rødløg, chili og koriander sammen i en skål, dryp med limesaft og honning, og krydr med salt og peber.
Servering: Fordel de kogte ris i skåle eller dybe tallerkener. Pluk laksen i mindre stykker, og anret den oven på risene sammen med mangosalsa. Servér straks.
Få indkøbslisten til hele ugen her Ugens andre opskrifter
Tirsdag: Tomatsuppe med kylling, squash og små makaronier
Onsdag: Mexicanske oksekødstærter med chili og creme fraiche
Torsdag: Koteletter med rodfrugtsalat og gorgonzola (link fjernet)
Fredag: Bagte søde kartoffelskiver med mexifyld (link fjernet)