Tortilla-wraps med seriøst indhold!
1. Ingefærmarinade: Pres hvidløget, og rør ingredienserne til marinaden sammen. Læg bøfferne i en frysepose, og hæld marinaden ved. Luk posen, og lad kødet marinere i 15 minutter.
2. Råmarineret grønt: Skræl gulerødderne, og skær dem i skiver. Skyl agurken, og flæk den på langs. Skrab kernerne ud, og skær agurken i skiver. Pil rødløget, og skær det i tynde både. Blandeddike, sukker og olie. Vend grøntsagerne i marinaden.
3. Salat: Skyl hjertesalaten. Bræk enderne af aspargeserne, og damp aspargeserne i kogende vand i 3-4 minutter.
4. Grill eller steg bøfferne i 3-4 minutter på hver side. Lad dem hvile i 5 minutter, før de skæres i tynde skiver.
5. Servering: Steg tortillaer på en pande i 1 minut på hver side. Servér tortillaerne med salat, bøf, råmarinerer grønt og asparges. Pynt med ristede sesamfrø, og servér chilisauce til.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER