Smør en dyb (sautere)pande med smør. Skyl julesalaten, og fjern de yderste blade. Læg de hele julesalathoveder side om side i panden sammen med timiankviste. Lad julesalaten stege ved svag varme og under låg i 45-50 minutter. Kig til dem undervejs, og ryst panden jævnligt. Tilsæt svesker, marsala og honning. Ryst panden igen, og lad julesalaten stege videre uden låg i 4-5 minutter. Skær julesalaterne i halve på langs inden servering.
Opskriften er en af ialt 6 retter til en hyggelig juletapas. Herunder finder du de 5 andre opskrifter
Blinis med rødbedepesto og varmrøget laks – få opskriften her
Crostini med artiskoktapenade – få opskriften her
Små kalveleverpostejer med portvin – få opskriften her
Lammefrikadeller med syltede tyttebær – få opskriften her
Ladyfingers med figner, valnødder og blå ost – få opskriften her