1. Skrab kernerne ud af den halve butternutsquash, og skær den i grove tern. Pil og hak løg og hvidløg. Skræl ingefær, og hak den fint. Skær soltørrede tomater i strimler. Steg løg, hvidløg og ingefær i olie i en gryde i et par minutter. Tilsæt spidskommen og soltørrede tomater, og steg videre i nogle minutter. Tilsæt butternutsquash, og steg i 3-4 minutter. Hæld hakkede tomater i gryden sammen med bouillon. Læg låg på, og lad suppen simre i 25 minutter. Blend suppen med en stavblender direkte i gryden, og smag til med salt og peber.
2. RISTEDE KIKÆRTER: Hæld vandet fra kikærterne, og skyl dem i koldt vand. Rist dem i olie på en pande sammen med chiliflager, spidskommen og flagesalt i 4-5 minutter.
3. TILBEHØR: Anret suppen med ristede kikærter på toppen, og pynt med persilleblade. Servér med brød til.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Pasta med kødboller, butternutsquash og valnøddepesto - Få opskriften her
Onsdag: Varmrøget laks med bulgursalat og grapefrugt - Få opskriften her
Torsdag: Kyllingekebab med rå grøntsager og fladbrød - Få opskriften her
Fredag: Thai-bøf-nudelsalat med jordnødder - Få opskriften her