De store pastarør er skabt til, at man kan fylde dem op med kødsauce og bage dem i ovnen.
1. Fyld: Snit løg og hvidløg fint, og svits dem i olie på en pande. Tilsæt kyllingekød, og steg, til kødet smuldrer. Skru ned, og rør mascarpone og oregano i retten. Krydr med salt og peber. Kom fyldet i en frysepose, klip et hjørne af posen, og sprøjt fyldet ind i cannellonierne. Læg dem i et smurt ovnfad. Rens champignoner, og skær dem i skiver. Steg dem i lidt olie på en pande ved høj varme, til væden fordamper, og fordel dem oven på cannellonierne.
2. Tomatsauce: Varm mosede tomater op i en gryde sammen med balsamico, salt og peber. Tilsæt hakket basilikum. Hæld saucen over cannelloniern. Drys med mozzarella. Bag retten i en 200° varm ovn i ca. 30 minutter.
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Tagliatelle med ærtepesto og sprød parmaskinke - Få opskriften her
Penne med gorgonzola og valnødder - Få opskriften her
Lasagne med torsk, appelsin, fennikel og spinat - Få opskriften her
Linguini med butternutsquash, broccoli og varmrøget laks - Få opskriften her