1. TILBEHØR: Kog kartoflerne møre i saltet vand. 2. URTEPESTO: Skyl og blend krydderurter, olie, citronskal og citronsaft til en grøn olie i en foodprocessor eller minihakker. Rist solsikkekernerne på en tør pande, og tilsæt. Kør maskinen, til du har en grov pesto. Smag til med salt. Vend urtepestoen i de varme kartofler. 3. DAMPET KULMULE: Nip de grønne bønner, og læg dem i et ovnfast fad. Rens porren, skær den i skiver, og fordel dem i fadet. Læg kulmulefileterne oven på bønner og porre. Krydr fisken med salt og peber. Hæld hvidvin og fløde i bunden af fadet. Sæt det i ovnen i ca. 10 minutter, til fisken er netop gennembagt. Smag saucen i bunden af fadet til med salt og peber, og servér dampet kulmule med bønne-porre-sauce og lune kartofler med urtepesto. TIP: Erstat gerne kulmule med anden lys fisk som rødspætte eller torsk. Få indkøbslisten til hele ugen her