Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Dildsild med krydder-urtesalat
29. juni 2021
Af:
Camilla Zarah Lawes
Foto: Columbus Leth
De gode dildsild med rødløg nydes bedst med godt rugbrød, evt. smilende æg og måske en lille snaps
4 personer
Det skal du bruge
8 store marinerede sildefileter
200 ml cremefraiche 18 %
2 tsk. dijonsennep
6 spsk. hakket dild
saft af ¼ økologisk citron
havsalt og friskkværnet peber
krydderurtesalat
dild, hakket
kørvel, hakket
1 rødløg i tynde ringe
friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du dildsild med krydder-urtesalat
Dræn væden fra sildene, dup sildene helt tørre, og del dem i lige store firkantede stykker.
Bland ingredienserne til dressingen sammen, og vend sildestykkerne i.
Lad sildene stå på køl og trække i mindst 4 timer.
Anret dildsildene med krydderurtesalat, krydr med peber, og servér rugbrød og evt. smilende æg til.
Prøv også at lave
din egen julesnaps
Læs mere om:
julemad
|
sild
|
Opskrifter med fisk
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også