Mad
1. RØDBEDESALAT: Tænd ovnen på 200°. Skræl rødbederne; skær dem i både, og fordel på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend dem med olie, balsamico og salt, og bag dem i ovnen i 30 minutter, til de er møre og let sprøde. Drys valnødder over rødbederne de sidste 5 minutter af bagetiden, så de bliver ristede. 2. Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i smør på en brandvarm pande i 3-4 minutter på hver side. Tag bøfferne af panden, og lad dem hvile i 10 minutter. 3. RØDBEDESALAT, FORTSAT: Skyl rucola, og fordel på et salatfad sammen med de bagte rødbeder og valnødder. 4. SERVERING: Fordel stykker af gedeost over rødbedesalaten, og dryp med balsamicoglace. Servér som tilbehør til bøfferne. Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Tacos med søde kartofler, avocado og chili-mayo – Få opskriften her
Tirsdag: Galette med aspargesbroccoli og røget laks – Få opskriften her
Onsdag: Pasta med kyllingekødboller og bagt tomatsauce – Få opskriften her
Torsdag: Kartoffelsalat med citrondressing og stegte kålpølser – Få opskriften her