Lav en nem pizza ved at bruge fladbrød som bund – de bliver lynhurtigt sprøde i ovnen. Her får du opskriften på fladbrøds-pizza med asparges og mozzarella
10 min4 personer
Tid i alt 25 min
DET SKAL DU BRUGE
250 g mascarpone
4 fladbrød, f.eks. arabiske fladbrød
salt og friskkværnet peber
PIZZATOPPING
1 bundt grønne asparges
250 g friske ærter i bælg
2 kugler frisk mozzarella, i alt ca. 250 g
1 bakke ærteskud
150 g røget skinke
SERVERING
balsamico-glace
salt og friskkværnet peber
Opskrift - sådan laver du fladbrøds-pizza med asparges og mozzarella
1. Tænd ovnen på 200°. Smør mascarpone på fladbrødene, og krydr med salt og peber. Læg fladbrødene på bageplader beklædt med bagepapir, og sæt dem i ovnen i ca. 10 minutter, til kanterne er sprøde. 2. PIZZATOPPING: Knæk den nederste, træede ende af aspargesene, og fordel aspargesene oven på fladbrødene. Bælg ærterne. Riv eller skær mozzarella i mindre stykker. Skyl ærteskud. Fordel ærter og mozzarella oven på fladbrødene, og top med skinke og ærteskud. 3. SERVERING: Dryp balsamico-glace over fladbrødspizzaerne, og krydr med salt og peber. Servér straks. TIP: Balsamico-glace er balsamicoeddike, der er kogt ind til en tyk karamelagtig masse. Kan købes i delikatesseforretninger. Få indkøbslisten til hele ugen her