Agenda
Liv
Popkultur
Sundhed
Mad
Gnocchi med svampe og bacon
9. maj 2019
Af:
Emma Martiny
Foto: Winnie Methmann
Gnocchi kan købes i velassorterede supermarkeder og er et godt alternativ til pasta. Her får du en lækker opskrift på gnocchi med svampe og bacon.
4 personer
Tid i alt 30 min
DET SKAL DU BRUGE
500 g gnocchi
150 g god bacon i tern
250 g portobellosvampe
250 g champignoner
100 g kejserhatte
salt og peber
1 stort løg
2 fed hvidløg
1 håndfuld bredbladet persille
1 håndfuld frisk rosmarin
1 dl hvidvin
2 dl grøntsagsbouillon
75 g parmesan
Opskrift - sådan laver du gnocchi med svampe og bacon
Kog gnocchi efter anvisningen på pakken, og lad dem dryppe af i en sigte.
Steg bacon sprødt på en tør dyb pande, og afdryp på fedtsugende papir.
Rens svampene, og skær dem i skiver. Steg dem gyldne i baconfedtet på panden, og krydr med salt og peber.
Pil og hak løg, og pil og pres hvidløg.
Skyl og hak persille og rosmarin fint. Lad det hele stege med i panden, til løgene bliver klare.
Hæld hvidvin og bouillon i panden, og bring saucen i kog. Lad saucen simre, til den begynder at tykne.
Vend kogte gnocchi i panden, og varm retten godt igennem.
Riv parmesan i flager. Drys parmesan og bacon over retten, og servér straks.
Er du på udkig efter mere italiensk inspiration til aftensmaden? Så har vi samlet nogle flere lækre opskrifter til dig her
Se også
Aftensmad
Risotto med gorgonzola og ærteskud
Se også
Mad
Pizza med bresaola og parmesan
Læs mere om:
hverdagsmad
|
gnocchi
|
italiensk
|
svampe
|
bacon
Andre lækre opskrifter
Mad
Mad
Klassisk panforte
Mad
Mad
Jule-cheesecake med kirsebærgelé
Mad
Mad
Jordbær-millefeuille
Mad
Mad
Græskar-cupcakes med frosting
Læs også