1. HONNINGMARINADE: Rør alle ingredienserne sammen i en skål. Tilsæt kyllingefileter, og vend rundt. Stil skålen i køleskabet, og lad kødet marinere i mindst 2 timer, dog gerne op til 24 timer.
2. SENNEPSDRESSING: Rør alle ingredienserne sammen. 3. KARTOFFELSALAT: Skrub kartoflerne; kog dem møre i saltet vand i 15-20 minutter, og afkøl. Skær kartoflerne i grove skiver, og vend dem med sennepsdressingen i en skål. Knæk den træede bund af aspargesene, og skær aspargesene i grove stykker. Hæld kogende vand over dem, så de bliver flot grønne. Pil rødløget, og skær det i tynde skiver. Vend asparges, rødløg, kapers og hakkede krydderurter i kartoffelsalaten. Stil på køl indtil servering. 4. ÆRTEDIP: Hæld kogende vand over ærterne i en sigte, så de tør op. Hæld dem i en skål sammen med cremefraiche, og mos dem til en grov dip med en stavblender. Smag til med citronsaft, salt og peber. 5. Sæt det marinerede kyllingekød på spyd. Steg på en grill eller (grill)pande, til kødet er gyldent og gennemstegt. Servér med kartoffelsalat og ærtedip. Få indkøbslisten til hele ugen her