Mad
1. Pil og hak løg. Pil hvidløg, skræl ingefær, og riv begge dele fint på et rivejern. Hak koriander groft (gem en smule til servering). Svits løg, hvidløg, ingefær og koriander i smør eller kokosolie i en stor gryde. Skræl kartofler; skær dem i grove tern, og hæld dem i gryden. Tilsæt spidskommen, koriander og sennepsfrø, og lad det hele stege med i et par minutter. Skyl linser, og tilsæt dem sammen med kokosmælk og bouillon. Bring retten i kog. Rør ofte, så linserne ikke brænder på. Lad retten koge i ca. 20 minutter, indtil linserne er møre, men ikke helt udkogte. 2. TILBEHØR: Kog sorte ris efter anvisningen på pakken. 3. Skær broccoli i små buketter, og vend dem i gryden. Skyl spinaten, og vend den i gryden, en smule ad gangen, efterhånden som spinatbladene falder sammen. Lad retten simre i 5 minutter, og smag til med limesaft, salt og peber. 4. SERVERING: Anret sorte ris og curry i skåle, og top med yoghurt, koriander og lime skåret i både.
Få indkøbslisten til hele ugen her
UGENS ANDRE OPSKRIFTER
Mandag: Kyllingelår med ristet italiensk kartoffelsalat – Få opskriften her
Tirsdag: Laksesalat med gulerødder og brombær – Få opskriften her
Torsdag: Æggekage med ristet rødbede og gedeost – Få opskriften her
Fredag: Fyldt butternut med tabbouleh og kalvekebab – Få opskriften her